‘Welk platform je ook kiest. Ik help je om zichtbaar te worden op een manier die bij jou past’

Dit is wat klanten over mij zeggen:

De afgelopen 3 maanden begeleidde ik Merijntje Betzema van Confidence by Colour bij het uitwerken van haar aanbod en socialmedia-strategie van haar 2e bedrijf. Dit is wat ze over mij zegt:

‘Fantastisch hoe je me hebt begeleid in de afgelopen 3 maanden in onze 1-op-1-sessies en nu ook weer met de 4 verbindingsdagen.

Je vlotte manier van informatie delen, de helderheid waarmee je dit omschrijft en de herhaling van stappen zijn voor mij een manier geweest om mijn wensen voor de opzet van mijn 2e bedrijf te verwezenlijken. Het beklijft.

Ik snap nu wat ik waarom doe en hoe ik dit wil uitdragen. Ik heb richting en veel plezier gevonden in zichtbaar worden 

Advocaat IT recht mr. Koen Konings van Nord Legal zegt het volgende:

‘Kim weet op een zakelijke en soms Socratische wijze tot de kern door te dringen, waarna praktische handvatten worden aangereikt om richting te geven aan het bloggen. Zeker aan te bevelen bij vermarkting van nieuwe diensten of producten of het zoeken van een doelgroep.’

Femke Knoop (cultuurhistoricus bij Haute Histoire) kwam bij mij voor advies bij het profileren van zichzelf als professional. Dit is wat ze over mij zegt: 

‘Hoewel ik al langer blogs schreef heeft Kim mij geholpen om het verhaal van mijn bedrijf duidelijker voor ogen te krijgen en te verwoorden.

Ik ben mij nu veel meer bewust van de doelen die ik wil bereiken en de wijze waarop ik dat kan en wil doen, waardoor er meer structuur in is gekomen. Dat komt niet alleen van pas bij bloggen en andere online activiteiten, maar ook offline.’

Een half jaar geleden nam Ineke contact met mij op. Haar bedrijf voelde nog erg hobbymatig. Ze wou kijken of ze er echt een inkomen uit kon halen. 

‘Enkele maanden geleden eindelijk een stap gezet om mijn focus veel meer op mijn bedrijf Korau te gaan richten. Het sudderde teveel rond Korau.

De eerste stap was een workshop van Kim Buining over social media. En direct daarna aan de slag gegaan met een coachingstraject van Kim. Daar zit ik nog in, maar wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet!

Met hulp van Kim is Korau nu waar het om draait, in mijn hoofd en in mijn handelen. Ik maak betere keuzes, plan beter en zie dat Korau groeit. Naast het coachingstraject volg ik ook regelmatig workshops van Kim.

Het is de professionaliteit en het enthousiasme bij alles wat ze doet en het vertrouwen van Kim wat mij enorm veel verder heeft geholpen! Dankje, Kim!’

Gabriëlle Pinkster en ik werken nu bijna een jaar samen. Ze kwam binnen als klant en inmiddels huur ik haar in voor het editten van mijn teksten (yes, ook de teksten die je nu leest). Dit is wat Gabriëlle zegt over mijn online training:

Op dit moment werk ik aan de laatste opdracht van Kims 4-daagse “Boost jouw naamsbekendheid”-challenge. Ik heb meerdere workshops en trajecten bij Kim gevolgd en ben altijd erg tevreden. Bij ieder contact met haar, zowel live als online, leer ik nieuwe dingen. Daarnaast krijg ik altijd heel veel energie van Kim, ook zeker niet onbelangrijk.

Als er één ding is dat ik uit deze challenge meeneem, dan is het wel dat de online community die Kim in haar besloten Facebookgroep opbouwde van onschatbare waarde is. Ook voor mij persoonlijk.

Wat is het fijn om al je vragen (én kennis) in een veilige groep te kunnen delen! En wat is het fijn om deel uit te maken van een online groep mensen die elkaar op een positieve en respectvolle manier helpen en ondersteunen. Ik neem alles mee en pas alles toe. En met succes! Ik blijf zeker terugkomen 

Ook startende ondernemer Kim Schollema, coach bij Speelvol deed mee aan de challenge. Ze schreef hierover het volgende:

‘Kim stelt goede vragen om tot een helder verhaal te komen. Dit helpt me om mijn verhaal te verduidelijken, uit te dragen en toe te spitsen op mijn doelgroep. Wat ik vooral fijn vind is dat Kim blijft benadrukken dat je authentiek moet blijven. Geen trucjes maar gewoon jezelf blijven!’

René Scharenborg is voice- over en stemacteur en vertelde mij dat hij graag wou leren bloggen. Zo gezegd, zo gedaan. Dit is wat hij verteld over de cursus die ik hem gaf:

‘Ik was zo iemand die dacht bij BLOGGEN ‘dat is ff een stukkie schrijven en klaar’!

Kim heeft met haar training, en zeker ook persoonlijk gesprek, me er bewust van gemaakt dat BLOGGEN veel meer is dan enkel even wat schrijven.

Hoe wil je je uitdrukken? Wie wil je als klant hebben? Hoe ga je dat doen? Enkele vragen die me aan het denken hebben gezet en aanzetten tot actie. Kim heeft voor mij de mogelijkheden verruimd en heeft dat op een prettige, positief kritische manier gedaan. Dankje, Kim!’