Start jouw eigen community!

Startte jij vol enthousiasme een Facebookgroep omdat je graag anderen helpt meer uit hun leven te halen?

Is het alleen akelig stil in jouw groep en heb je het gevoel dat je tegen een muur praat, ondanks de waardevolle tips die je deelt?

Wil je weten hoe je een waardevolle community opbouwt die dagelijks mensen inspireert en voor nieuwe klanten zorgt?

Dan is het tijd voor #actieindetaxi!

Geloof mij: I feel your pain. Ook ik liep vorig jaar vast. Wekenlang probeerde ik van alles uit, totdat ik besloot om te investeren in een Amerikaanse training.

Wat heb ik daar enorm veel geleerd!

In een paar weken ging de interactie in mijn Facebookgroep met meer dan 200% omhoog.

Ik leerde hoe ik het gesprek op gang bracht, succesvol mijn programma’s verkocht en ontdekte het geheime ingrediënt van een succesvolle community.

Inmiddels trek ik 90% van mijn klanten aan via mijn community en ben ik vastberaden om andere ambitieuze coaches te helpen hetzelfde te doen.

Jij kunt met jouw kennis en talenten zo veel mensen helpen. Het is tijd dat je jezelf laat zien!

Bedenk eens wat voor impact het voor jouw mensen zal hebben als ze zich kunnen omringen met gelijkgestemden…

Puur omdat jij je groep bent gestart.

Mensen zullen zich niet alleen openstellen en tips en ervaringen delen, ze zullen jou gaan vertrouwen en zien als expert. Vol vanuit verbinding zullen ze voor JOU gaan kiezen.

Zij gingen je voor

Leefstijlcoach Els van Dongen lanceerde voor het eerst een dienst in haar community volgens de #communitybouwers-strategie en trok binnen 36 uur 5 nieuwe klanten aan.

“Ik kan het iedereen aanraden die graag energie in zijn community wil stoppen met als doel om anderen met jouw betrokkenheid verder te helpen en er uiteindelijk ook klanten uit gaat krijgen.

Ik heb ontzettend veel van Kim geleerd en ik krijg er steeds meer vertrouwen in. Een mooie basis is gelegd. Wat me zo aanspreekt aan de communitybouwers-training is de praktische handvaten die erin zitten en de samenwerking met de deelnemers is heel waardevol. Het is een grote stok achter de deur.

Kim barst van de goeie ideeën. Ik ben verbaasd hoe ze alles uit haar mouw schudt. Dat is ook een grote meerwaarde!
Daarnaast heb ik al best wat klanten uit de groep, dus ook dat werkt.

Oftewel, een aanrader als je ervoor wilt gaan!”

elsvandongen-leefstijlcoach-communitybouwer-kiesvoorjezelf-kimbuining.nl

Het geheim van elke succesvolle coach is haar community

Ik ga jou helpen van A tot Z!

We starten samen met een 1-op-1-call waarbij we beginnen met jouw missie. Welke impact wil jij maken in het leven van anderen? Wat wordt jouw boodschap, jouw unieke sausje? Waar geloof jij zo ongelofelijk sterk in dat je het met de hele wereld wilt gaan delen?

In deze call maken we een plan. Jouw unieke strategie waarmee jij je voorgoed onderscheidt van de massa en de mensen aantrekt die jouw hulp zo hard verdienen.

Vervolgens stroom je in bij de communitybouwersgroep. De online academy bevat een duidelijk stappenplan en praktische tips die je helpen om jouw community op te bouwen en te laten groeien. Dankzij de leeromgeving kun je starten wanneer je wilt en werken op jouw eigen tempo.

Wekelijkse hebben we een groepscall waarin we samen aan de slag gaan met jouw community. Je krijgt strategisch advies, kunt al je vragen stellen en hebt dankzij de hechte groep gelijk een stok achter de deur. Alle opnames zijn later terug te vinden in de online leeromgeving. Mocht je dus verhinderd zijn, dan kun je altijd alles terugkijken.

Tenslotte is er de hechte community vol met ambitieuze communitybouwers met wie je kunt sparren, samenwerken en die je om advies kunt vragen. Er zijn inmiddels al meerdere vriendschappen en samenwerkingen uit ontstaan. Voortaan sta je er niet meer alleen voor!

communitybouwers-pilotgroep-kimbuining
kimbuining-communitytrainer-kimbuiningbusinesscoach-ondernemerscoach-facebookgroepexpert

Zin om mee te doen?

Op 15 januari start de derde ronde. Deelname bedraagt 1995 euro excl. btw. Voel jij dat dit echt helemaal is wat jij wilt gaan doen? Meld je dan aan via info@kimbuining.nl

Vind je het spannend, maar voel je ook dat dit jou kan helpen om door te pakken en eindelijk het resultaat te behalen waar je zo naar verlangt? Weet dat je altijd een kennismakingsgesprek mag aanvragen om te kijken of dit programma nu bij jou past.

Veelgestelde vragen:

Ik heb het enorm druk wat nu?

Hoeveel tijd verspil je nu aan Facebook, Instagram en het volgen van allerlei challenges en webinars? In dit programma leer je echt focus aan te brengen en je vol te richten op het opbouwen van een relatie met jouw volgers. Dit kost tijd. Dat klopt. Ik ben er echter van overtuigd dat dit programma je TIJD BESPAART omdat je leert hoe je heel gericht social media kunt inzetten om zo je omzet te verhogen.

Wanneer kan ik beginnen?

Wat dacht je van vandaag? 😉 Je kunt instromen wanneer jij wilt!

Hoe lang duurt het programma?

De training duurt 12 weken. Elke week hebben we op een vaste dag een call en tussendoor krijg je support in de community.

Is deze prijs inclusief btw?

Nee, alle prijzen zijn excl. btw. Voor ondernemers buiten Nederland is de btw verlegd. Woon je dus in België, dan betaal je geen extra btw.

Hoe groot is de groep?

Ik kies voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit en werk daarom bewust in kleine groepen met maximaal 8 deelnemers per videocall.

Ik heb al een community en wil alleen hulp bij een lancering. Wat nu?

Dat kan! Ik help regelmatig andere businesscoaches bij een lancering. Klik hier voor meer informatie.