Start jouw eigen community!

Denk je al een tijdje over het starten van jouw eigen community maar stel je het steeds uit omdat je niet goed weet HOE je een groep moet starten en waar je moet beginnen?

Dan is het tijd voor #actieindetaxi!

communitybouwers-pilotgroep-kimbuining2 jaar geleden opende ik mijn eerste Facebookgroep en heel eerlijk: ik had geen idee wat ik aan het doen was.

Wekelijks ging ik live en deelde ik mijn tips maar op een gegeven moment werd de interactie niet hoger maar juist minder.

Ondanks dat mensen privé aangaven dat ze het zo enorm fijn vonden dat ze in deze groep met gelijkgestemden konden sparren.

Wat deed ik verkeerd?

Ik begon onderzoek naar communtiy’s te doen en ontdekte het geheim van het succes van elke coach: verbinding!

Van mijn Amerikaanse coach leerde ik daarnaast enorm veel over storytelling en lanceren in een community.

Het resultaat was echt amazing! Binnen no time verkocht ik mijn eerste programma’s uit en maakte ik 12.000 euro extra omzet.

Mijn zelfvertrouwen groeide en mijn succes bleek niet onopgemerkt.

Wekelijks kreeg ik vragen van andere coaches of ik hen kon helpen.

Inmiddels trek ik 90% van mijn klanten aan via mijn community en ben ik vastberaden om andere ambitieuze coaches te helpen hetzelfde te doen zodat we samen meer mensen kunnen gaan helpen.

Zij gingen je voor

Leefstijlcoach Els van Dongen lanceerde voor het eerst een dienst in haar community volgens de #communitybouwers-strategie en trok binnen 36 uur 5 nieuwe klanten aan.

“Ik kan het iedereen aanraden die graag energie in zijn community wil stoppen met als doel om anderen met jouw betrokkenheid verder te helpen en er uiteindelijk ook klanten uit gaat krijgen.

Ik heb ontzettend veel van Kim geleerd en ik krijg er steeds meer vertrouwen in. Een mooie basis is gelegd. Wat me zo aanspreekt aan de communitybouwers-training is de praktische handvaten die erin zitten en de samenwerking met de deelnemers is heel waardevol. Het is een grote stok achter de deur.

Kim barst van de goeie ideeën. Ik ben verbaasd hoe ze alles uit haar mouw schudt. Dat is ook een grote meerwaarde!
Daarnaast heb ik al best wat klanten uit de groep, dus ook dat werkt.

Oftewel, een aanrader als je ervoor wilt gaan!”

elsvandongen-leefstijlcoach-communitybouwer-kiesvoorjezelf-kimbuining.nl

Het geheim van elke succesvolle coach is haar community

Bouw in 12 weken een bloeiende community

We starten samen met een 1-op-1-call waarbij we beginnen met jouw missie. Welke impact wil jij maken in het leven van anderen? Wat wordt jouw boodschap, jouw unieke sausje? Waar geloof jij zo ongelofelijk sterk in dat je het met de hele wereld wilt gaan delen?

In deze call maken we een plan. Jouw unieke strategie waarmee jij je voorgoed onderscheidt van de massa.

Vervolgens stroom je in bij de communitybouwersgroep. De online academy bevat een duidelijk stappenplan en praktische tips die je helpen om jouw community op te bouwen en te laten groeien. Dankzij de leeromgeving kun je starten wanneer je wilt en werken op jouw eigen tempo.

Wekelijkse hebben we een groepscall waarin we samen aan de slag gaan met jouw community. Je krijgt strategisch advies, kunt al je vragen stellen en hebt dankzij de hechte groep gelijk een stok achter de deur.

Alle opnames zijn later terug te vinden in de online leeromgeving. Mocht je dus verhinderd zijn, dan kun je altijd alles terugkijken.

Tenslotte is er de hechte community vol met ambitieuze communitybouwers met wie je kunt sparren, samenwerken en die je om advies kunt vragen.

Er zijn inmiddels al meerdere vriendschappen en samenwerkingen uit ontstaan. Voortaan sta je er niet meer alleen voor!

kimbuining-communitytrainer-kimbuiningbusinesscoach-ondernemerscoach-facebookgroepexpert

Zin om mee te doen?

Het programma is op dit moment UITVERKOCHT.

De volgende groep start op 15 april as.

Deelname bedraagt 1995,- ex. btw.

Wil jij jouw plek alvast claimen? Stuur dan een mail naar info@kimbuining.com.

Veelgestelde vragen:

Hoe lang duurt het programma?

De training duurt 12 weken. Elke week hebben we op een vaste dag een call en tussendoor krijg je support in de community.

Is deze prijs inclusief btw?

Nee, alle prijzen zijn excl. btw. Voor ondernemers buiten Nederland is de btw verlegd. Woon je dus in België, dan betaal je geen extra btw.

Hoe groot is de groep?

Ik kies voor kwaliteit i.p.v. kwantiteit en werk daarom bewust in kleine groepen met maximaal 8 deelnemers per videocall.

Ik heb al een community en wil alleen hulp bij een lancering. Wat nu?

Dat kan! Ik help regelmatig andere businesscoaches bij een lancering. Klik hier voor meer informatie.