Werf meer klanten uit jouw community!

Ben jij vol enthousiasme een Facebookgroep gestart omdat je graag anderen wou helpen én jouw programma’s wou verkopen?

Is het alleen in jouw groep akelig stil en heb je het gevoel dat je tegen een muur praat?

Kortom; begint de moed je nu in de schoenen te zinken en wil je leren hoe zo’n community nou echt werkt?

Dan is het tijd voor #actieindetaxi!

Het geheim van elke succesvolle coach – en de reden waarom ik continu mijn programma’s uitverkoop – is haar community.

Je hebt de eerste stap gezet door een groep te starten. Helaas is een Facebookgroep nog niet gelijk een community. Het word pas een community als er groepsgevoel ontstaat en mensen er graag bij willen horen.

Alles draait alles om verbinding. Pure oprechte verbinding tussen jou en jouw ideale klant. Deze verbinding maak je door anders naar social media te gaan kijken. Door te gaan focussen op het opbouwen van een relatie in plaats van op het promoten van jouw aanbod.

Heel eerlijk: als je alleen maar blijft zenden en geen relatie met mensen opbouwt dan blijf je achter de feiten aanlopen en heb je na een jaar nog geen klanten uit jouw groep gehaald.

En dat zou natuurlijk eeuwig zonde zijn. Gelukkig kan je hier vandaag nog iets aan doen. Hoe? Lees dan snel verder!

Geloof mij: I feel your pain. Ook ik liep vorig jaar vast. Wekenlang probeerde ik van alles uit totdat ik besloot te gaan investeren in een Amerikaanse training.

Wat heb ik daar enorm veel geleerd!

In een paar weken ging de interactie in mijn Facebookgroep met meer dan 200% omhoog.

Ik leerde hoe ik mijn groepsleden kon activeren en hoe ik succesvol mijn programma’s kon verkopen en ontdekte het geheime ingrediënt van een succesvolle community.

Inmiddels trek ik 90% van mijn klanten aan via mijn community en ben ik vastberaden om andere ambitieuze coaches te helpen om hetzelfde te doen.

Na dit traject weet je exact wat je moet doen om klanten aan te trekken vanuit jouw eigen community. 

Zij gingen je voor

Leefstijlcoach Els van Dongen lanceerde voor het eerst een dienst in haar community volgens de #communitybouwers-strategie en trok 5 nieuwe klanten aan binnen 36 uur.

‘Ik kan het iedereen aanraden die graag energie in zijn community wil stoppen met als doel om anderen met jouw betrokkenheid verder te helpen en er uiteindelijk ook klanten uit gaat krijgen.

Ik heb ontzettend veel van Kim geleerd en ik krijg er steeds meer vertrouwen in. Een mooie basis is gelegd. Wat me zo aanspreekt aan de communitybouwers-training is de praktische handvaten die erin zitten en de samenwerking met de deelnemers is heel waardevol. Het is een grote stok achter de deur.

Kim barst van de goeie ideeën. Ik ben verbaasd hoe ze alles uit haar mouw schut. Dit is ook een grote meerwaarde!
Daarnaast heb ik al best wat klanten uit de groep, dus ook dat werkt.

Oftewel, een aanrader als je ervoor wilt gaan!’

elsvandongen-leefstijlcoach-communitybouwer-kiesvoorjezelf-kimbuining.nl

Het geheim van elke succesvolle coach is haar community

Ik ga jou helpen van A tot Z!

We starten samen met een 1-op- 1 call waarin je ontdekt HOE jij je kunt onderscheiden van de massa dankzij jouw unieke boodschap. Na deze sessie ontwikkel jij jouw eigen sausje en weet je welke stappen je kunt nemen om op korte termijn nieuwe klanten te werven.

Na deze call stroom je in bij de communtiybouwers community. De online academy bevat een duidelijk stappenplan en praktische tips die jou gaan helpen om jouw community op te bouwen en te laten groeien. Dankzij de leeromgeving kun je starten wanneer je wilt en werken op jouw eigen tempo.

Wekelijkse hebben we een groepscall waarin we samen aan de slag gaan met jouw community en je direct antwoord krijgt op al jouw vragen. Alle opnames zijn later terug te vinden in de online leeromgeving.

Tot slotte is er de hechte community vol met ambitieuze communitybouwers met wie je kunt sparren, samenwerken en om advies kunt vragen. Er zijn inmiddels al meerdere vriendschappen en samenwerkingen ontstaan. Join the club!

communitybouwers-pilotgroep-kimbuining
kimbuining-communitytrainer-kimbuiningbusinesscoach-ondernemerscoach-facebookgroepexpert

Zin om mee te doen?

Op 1 april start de nieuwe ronde. Deelname bedraagt 2500 euro ex. btw. Voel jij dat dit echt helemaal is wat jij wilt gaan doen? Meld je dan aan via onderstaande button.

Vind je het spannend maar voel je ook dat dit jouw kan helpen om door te gaan pakken en eindelijk het resultaat te gaan behalen waar je zo naar verlangt? Weet dat je altijd eenkennismakingsgesprek  aan mag vragen om zo te kijken of dit programma nu bij jou past.

Veelgestelde vragen:

Ik heb het enorm druk wat nu?

Hoeveel tijd verspil je nu aan Facebook, Instagram en het volgen van allerlei challenges en webinars? In dit programma leer je echt focus aan te brengen en je vol te gaan focussen op het opbouwen van een relatie met jouw volgers. Dit kost tijd. Dat klopt. Ik ben er echter van overtuigd dat dit programma je TIJD BESPAARD omdat je leert hoe je heel gericht socialmedia kunt inzetten om zo je omzet te verhogen.

Wanneer kan ik beginnen?

Wat dacht je van vandaag? 😉 Je kunt instromen wanneer jij wilt!

Hoe lang duurt het programma?

De training duurt 12 weken. Elke week hebben we op een vaste dag een call en tussendoor krijg je support in de community.

Is deze prijs inclusief btw?

Nee, alle prijzen zijn excl. btw. Voor ondernemers buiten Nederland is de btw verlegd. Woon je dus in België dan betaal je geen extra btw.

Hoe groot is de groep?

Ik kies voor kwaliteit i.p.v. kwaniteit en werk daarom bewust in kleine groepen met maximaal 8 deelnemers per videocall.

Ik heb al een community en wil alleen hulp bij een lancering. Wat nu?

Dat kan! Ik help regelmatig andere businesscoaches bij een lancering. Klik hier voor meer informatie.