Wil jij binnenkort jouw programma lanceren en zoek je hulp van een expert met een bewezen track record?

Dan ben je bij mij op het juiste adres!

Exclusief VIP-traject

Alleen voor ondernemers die het in één keer goed willen doen!

Hoe zou het voor je zijn als je…

N

Van jouw slapende Facebookgroep een hechte fanbase maakt?

N

Exact weet hoe je continu klanten kunt werven uit jouw Facebookgroep en continu jouw programma’s uitverkoopt?

N

Nooit meer alleen een lancering in elkaar hoeft te zetten, maar hulp krijgt van een expert die het zelf al tig keer heeft gedaan?

N

Eindelijk een echte business opbouwt waarvan je goed kunt gaan leven, zonder dat je jezelf de pleuris werkt?

Kan dit?

Ja! Ik geloof dat ondernemen echt veel makkelijker kan!!

Dat je met een paar simpele berichten klanten kunt aantrekken. Zonder ads of allerlei gedoe.

Sterker nog, je kunt jouw programma al uitverkopen vóórdat je het lanceert, als je stopt om het jezelf zo moeilijk te maken.

Sounds to good to be true? Zeker niet. Laat mij je helpen!

 

 

{
"Af en toe verkocht ik een training, maar daar kon ik mijn bankrekening niet mee vullen, laat staan van leven. Twee weken geleden is mijn traject met Kim gestart en ik krijg kippenvel als ik bedenk wat er sindsdien is gebeurd. Kim had een topplan en heeft me aan de hand meegenomen om dat te lanceren. Gisteren was de einddatum van de lancering en exact twee weken na de start heb ik gewoon 40 nieuwe klanten. Je kunt je voorstellen hoe blij ik ben. We hebben een traject van een halfjaar en dit is nog maar het begin."

Astrid Tees – lifecoach

Join the VIP-club!

20 ondernemers.

1 jaar.

Samen knallen!

Dat is de VIP-club in een notendop.

De club voor ondernemers die voelen dat ze tegen een doorbraak aan zitten, minimaal hun omzet willen verdubbelen en op zoek zijn naar een kick-ass coach die ze exact vertelt wat ze moeten gaan doen!

Als je nu instapt, dan krijg je:

N

Elke maand een strategische 1-op-1-call met mij, zodat je focus houdt en exact weet wat je moet doen om jouw programma’s uit te verkopen.

N

Toegang tot mijn online leeromgeving, die bol staat van casestudy’s en handige hacks waarmee je jouw community laat groeien.

N

Elke maand een themadag, zodat je de kennis ook direct implementeert. Want, zeg eerlijk, juist als het drukker wordt is het enorm belangrijk dat je ook aan je bedrijf werkt!

N

Naast het feit dat ik je dus echt van a tot z help met jouw lancering (yes, dat lees je goed, ik help je met ALLES – van het bedenken van de content tot aan waar en hoe laat je alles moet posten), leer ik je tijdens de groepstrainingen ook hoe je retegoed kunt verkopen, bezwaren kunt pareren, killer webinars geeft en met een paar acties per week je omzet verdubbelt.

N

PLUS elke maand een groepscall waarin je al jouw vragen kunt stellen, zodat je kunt leren van de lanceringen van anderen en er voortaan niet meer alleen voor staat. Eens een clubmember, altijd een clubmember!

En dan is er nog het allergaafste, iets wat echt
GEEN ENKELE businesscoach doet:

Alle clubmembers nodig ik jaarlijks uit voor een deep dive in Oklahoma! Een week lang werken we samen jouw lancering uit, leer je de nieuwste lanceertechnieken en deel ik tips die je nergens in Nederland zult horen.

Ik laat mezelf coachen door de top in Amerika en ben klaar om al deze kennis door te geven aan de clubmembers.

Uit ervaring weet ik dat vele collega’s alleen al voor deze trip meer dan 4.000 euro vragen en jij, jij krijgt het allemaal gratis! (inclusief overnachting en ontbijt!)

De totale waarde van dit pakket is enorm.

Alleen al voor de online leeromgeving, een halfjaar coaching en deep dive betaal je normaal samen meer dan 12.000 euro.

Omdat dit echter de eerste keer is dat ik in plaats van een VIP-halfjaar een clubvorm aanbied, heb ik echt een waanzinnig goede deal voor de eerste 10 members.

Voel jij nu: ‘HELL YES!!  Hier moet ik bij zijn’?

Let’s kick some ass this year!!

Voor wie is dit traject geschikt?

N

Je hebt een Facebookgroep met minimaal 100 leden OF al aardig wat marketingkennis.

N

Je wilt minimaal 50.000 euro omzetten in 2020 en bent klaar om echt door te pakken.

N

Je staat open voor feedback en bent enorm leergierig.

N

Je wilt liever nog vandaag starten dan morgen en bent enorm eager om jouw doelen te halen. HOE spannend ze ook zijn. You are ready to receive.

Ik kan je niet helpen als…

N

Je social media eng en ingewikkeld vindt en er niet serieus voor wilt gaan.

N

Je moeite hebt om advies van anderen aan te nemen en meteen opgeeft als iets niet lukt.

N

Je bang bent om in jezelf te investeren en geen tijd vrij wilt maken voor de opdrachten (ook al kosten die je maar een paar uur per week!).

Klaar voor #actieindetaxi?

Deze leukerds gingen je voor!!

“Coaching bij Kim is een absolute aanrader! Nooit verdiende ik een investering zo snel dubbel en dwars terug. Ze hielp me met een concreet lanceringsplan voor de MasterMindgroepen die ik wilde starten. In plaats van de 2 groepen die ik hoopte vol te krijgen, werden het er 3! Verkopen vanuit verbinding, dat is wat ik van Kim heb geleerd. Supertof!”

Janneke van Oorsouw, ondernemerscoach