.
.

Stop met afwachten. Werf in no time klanten uit jouw Facebookgroep!

In mijn exclusieve traject Winstgevende Facebookgroepen: verkoop moeiteloos vanuit verbinding help ik je persoonlijk om – met een paar acties per week – een constante stroom van klanten te krijgen.

Exclusief VIP-traject

Alleen voor ondernemers die gaan voor het allerbeste!

Startdatum 20 januari.
Nog slechts een paar plekken beschikbaar!

Hoe zou het voor je zijn als je…

N

Van jouw slapende Facebookgroep een hechte fanbase maakt?

N

Exact weet hoe je continu klanten kunt werven uit jouw Facebookgroep en continu jouw programma’s uitverkoopt?

N

Nooit meer alleen een lancering in elkaar hoeft te zetten maar hulp krijgt van een expert die het al tig keer zelf heeft gedaan?

N

Eindelijk een echte business opbouwt waarvan je goed kunt gaan lezen zonder dat je jezelf de pleuris werkt?

Kan dit?

Ja! Ik geloof dat ondernemen echt veel makkelijker kan!!

Dat je met een paar simpele berichten klanten kunt aantrekken. Zonder ads of allerlei gedoe.

Sterker nog, je kunt jouw programma al uitverkopen vóórdat je het lanceert, als je stopt om het jezelf zo moeilijk te maken.

Sounds to good to be true? Zeker niet. Laat mij je helpen!

 

{
‘Donderdag hadden we onze eerste businesscall en maandag staat mijn betaalde FB-groep met 7 klanten terwijl de echte lancering nog moet plaatsvinden! Zo gaaf! Dit soort alignment is waar het om gaat. Hier gaan alle deuren open en is er geen weerstand meer, waardoor alles ineens mogelijk wordt!’

Astrid Tees- Lifecoach

Join the VIP club!

20 ondernemers.

1 jaar.

Samen knallen!

Dat is de VIP club in een notendop.

De club voor ondernemers die voelen dat ze tegen een doorbraak aan zitten, minimaal hun omzet willen verdubbelen en opzoek zijn naar een kick ass coach die ze exact vertelt wat ze moeten gaan doen!

Als je nu instapt dan krijg je:

N

Elke maand een strategisch 1-op-1 call met mij zodat je focus houdt en exact weet wat je moet doen om jouw programma’s uit te verkopen.

N

Toegang tot mijn online leeromgeving die bol staat van casestudy’s en handige hacks die jou helpen om jouw community te laten groeien.

N

Elke maand een themadag zodat je ook direct de kennis gaat implementeren. Want zeg eerlijk; juist als het drukker wordt is het enorm belangrijk dat je ook aan je bedrijf gaat werken!

N

Naast het feit dat ik je dus echt van A to Z help met jouw lancering, (Yes, dat lees je goed; ik help je met ALLES! Van het bedenken van de content tot aan waar en hoe laat je alles moet posten) leer ik je tijdens de groepstrainingen ook hoe je rete goed kunt verkopen, bezwaren kunt pareren, killer webinars geeft en met een paar acties per week je omzet verdubbeld.

N

PLUS elke maand een groepscall waarin je al jouw vragen kunt stellen zodat je kunt leren van de lanceringen van anderen en er voortaan niet meer alleen voor staat. Eens een clubmember, altijd een clubmember!

En dan is er nog het allergaafste, iets wat echt
GEEN ENKELE businesscoach doet:

Alle clubmembers nodig ik jaarlijks uit voor een deep dive in Oklahoma! Een week lang werken we samen jouw lancering uit, leer je de nieuwste lanceertechnieken en deel ik tips die je nergens in Nederland zult horen.

Ik laat mezelf coachen door de top in Amerika en ben klaar om al deze kennis door te geven aan de club members.

Uit ervaring weet ik dat vele collega’s alleen al voor deze trip meer dan 4.000 euro vragen en jij, jij krijgt het allemaal gratis! (inclusief overnachting en ontbijt!)

De totale waarde van dit pakket is enorm.

Alleen al voor de online leeromgeving, een halfjaar coaching en deep dive betaal je normaal samen meer dan 12.000 euro.

Omdat dit echter de eerste keer is dat ik in plaats van een vip halfjaar een clubvorm aanbied betaal je slechts 700 euro per maand (12 termijnen) of eenmalig 7.000 euro. 

En yes, dat is echt een belachelijk lage prijs als je ziet wat je ervoor krijgt 🙂

Voel jij nu; HELL YES!! Hier moet ik bij zijn?

Let’s kick some ass this year!!

Voor wie is dit traject geschikt?

N

Je hebt een Facebookgroep met minimaal 100 leden OF al aardig wat marketing kennis.

N

Je wilt minimaal 50.000 euro omzetten in 2020 en bent klaar om echt door te pakken.

N

Je staat open voor feedback en bent enorm leergierig.

N

Je wilt het liever vandaag nog dan morgen starten en bent enorm eager om jouw doelen te halen. HOE spannend ze ook zijn. You are ready to receive.

Ik kan je niet helpen als je…

N

Je socialmedia eng en ingewikkeld vindt en geen idee hebt hoe je uberhaupt een groep aanmaakt. Sterker nog; je vind het allemaal maar eng om iets online te gaan posten en durft eigenlijk niet.

N

Je moeite hebt om advies van anderen aan te nemen en meteen opgeeft als iets niet in 1 keer lukt.

N

Bang bent om in jezelf te investeren en geen tijd vrij wilt maken voor de opdrachten (ook al kosten die je maar een paar uur per week!).

Klaar voor #actieindetaxi?

Deze leukerds gingen je voor!!

“Coaching bij Kim is een absolute aanrader! Nooit verdiende ik een investering zo snel dubbel en dwars terug. Ze hielp me met een concreet lanceringsplan voor de MasterMind-groepen, die ik wilde starten. In plaats van de 2 groepen die ik hoopte vol te krijgen, werden het er 3! Verkopen vanuit verbinding, dat is wat ik van Kim heb geleerd. Supertof!”

Janneke van Oorsouw, Ondernemerscoach

Kim Buining LLC

Gevestigd en ingeschreven in Norman, Oklahoma

Adres: 2005 Barrington Drive, 73071 Norman, USA

Mail: info@kimbuining.com

Word gratis lid van
mijn Facebookgroep