Loop je vast met jouw community?

En wil je graag praktisch en to the point advies zodat je snel weer verder kunt? Boek dan een strategiesessie.

socialmediaplanparty-leereffectiefplannen-socialmediaplannen-blogadvies.nl

Hoe werkt dit?

Ik stuur je van te voren een vragenlijst en zal mezelf aanmelden voor jouw Facebookgroep. Op de afgesproken tijd loggen we beiden in (via de link die ik jouw mail) en ontvang je van mij persoonlijk advies voor jouw community.

De voordelen:

  • Je krijgt direct antwoord op al jouw vragen
  • Hebt na afloop helder welke stappen je mag nemen
  • Onze call vindt plaats via ZOOM (tip: maak een opname want als ik eenmaal begint met het bedenken van content… dan praat ik dubbel zo snel 😉 )

Het doel van het gesprek is jou te helpen om een actieve community te creëren waarmee je niet alleen mensen helpt maar ook jouw business laat groeien.

Ik geniet enorm van het bedenken van toffe content en zie vaak rete snel wat jouw community gaat onderscheiden van de massa. Nog meer kick ik op het zien van resultaat. Na afloop zien hoe actief jouw communtiy word na een reanimatie of zien hoe jij voortaan jouw programma’s  in no time uitverkoopt maakt mij echt über trots!

Kosten: 495 euro per gesprek van 1,5 uur ex btw

Is dit wat je zoekt? Boek dan een sessie in via info@kimbuining.com

‘Kim barst van de goeie ideeën. Ik ben verbaasd hoe ze alles uit haar mouw schudt. Dat is echt een grote meerwaarde van haar coaching! Daarnaast heb ik aardig wat klanten uit mijn Facebookgroep gekregen. Oftewel, een aanrader als je ervoor wilt gaan!”