Saboteer jij jezelf in jouw bedrijf? Voel jij je weleens onzeker? Twijfel je en voel jij ook weleens een blokkade? Kortom: blokkeer jij jezelf in jouw groei? Bekijk dan zeker deze video. Ik ben heel benieuwd wat je hiervan vindt!

Verdubbel de interactie in jouw Facebookgroep met deze 20 contenttips!

Meld je aan voor de kickstartweek en lanceer in 5 dagen jouw eigen Facebookgroep!

Na het volgen van deze training heb jij een eigen Facebookgroep die perfect past bij jou en jouw bedrijf 🙂

Lees meer over de kickstartweek

Welkom bij Kim onderneemt!

Ik ben Kim Buining (30) en samen met mijn man ben ik net verhuisd van Engeland naar Oklahoma. Dit betekent dat ik compleet opnieuw moet beginnen met het opbouwen van mijn (sociale) leven hier.

In het dagelijks leven help ik ondernemers om klanten te werven uit hun Facebookgroep. Samen met mijn team beheer ik daarnaast community’s voor andere ondernemers.

In mijn video’s deel ik mijn ervaringen met het leven in Amerika, de inzichten die ik opdoe en socialmediahacks. Ik geniet enorm van het lezen van businessboeken en deel graag mijn kennis met anderen.


Heb je een vraag of wil je graag meer tips? Mail gerust naar info@kimbuining.com Ik help je graag!

Psst.. ben jij ondernemer? Join the community!