Deze leukerds gingen je voor!

Merijntje Betzema – #communitybouwer

Saskia Vandenbroeck – #communitybouwer

Marleen Hartog – 1-op-1-klant

Hilly Loerts – #communitybouwer

“Gedreven, vol passie, enthousiast, behulpzaam, geduldig, kundig en ga zo nog maar een tijdje door. Vol vuur helpt Kim mede-ondernemers verder om op hun eigen manier te bouwen aan de toekomst. Door te coachen, maar ook door te verbinden. Ondernemen doe je namelijk niet alleen.”

Heleen Bootsma – 1-op-1-coaching

“Enkele maanden geleden eindelijk een stap gezet om mijn focus veel meer op mijn bedrijf Korau te gaan richten. Het sudderde teveel rond Korau. De eerste stap was een workshop van Kim Buining over social media. En direct daarna aan de slag gegaan met een coachingstraject van Kim. Daar zit ik nog in, maar wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet!

Met hulp van Kim is Korau nu waar het om draait, in mijn hoofd en in mijn handelen. Ik maak betere keuzes, plan beter en zie dat Korau groeit. Naast het coachingstraject volg ik ook regelmatig workshops van Kim. Het is de professionaliteit en het enthousiasme bij alles wat ze doet en het vertrouwen van Kim wat mij enorm veel verder heeft geholpen! Kim, dankjewel.”

Ineke Donker – 1-op-1-coaching

“Ik kan het iedereen aanraden die graag energie in zijn community wil stoppen met als doel om anderen met jouw betrokkenheid verder te helpen en er uiteindelijk ook klanten uit gaat krijgen. Ik heb ontzettend veel van Kim geleerd en ik krijg er steeds meer vertrouwen in. Een mooie basis is gelegd. ‘

Wat me zo aanspreekt aan de communitybouwers-training is de praktische handvaten die erin zitten en de samenwerking met de deelnemers is heel waardevol. Het is een grote stok achter de deur.

Kim barst van de goeie ideeën. Ik ben verbaasd hoe ze alles uit haar mouw schudt. Dat is ook een grote meerwaarde! Daarnaast heb ik al best wat klanten uit de groep, dus ook dat werkt. Oftewel, een aanrader als je ervoor wilt gaan!”

Els van Dongen – #communitybouwer 

elsvandongen-leefstijlcoach-communitybouwer-kiesvoorjezelf-kimbuining.nl

“Wauw, alleen deze tip is het geld al waard!”

Sjoukje Bakker tijdens de VIP-dag