Reviews
Deze leukerds gingen je voor!

{

"Voordat ik deelnam aan het Communitybouwerstraject zat er weinig leven meer in mijn Facebookgroep 'Combineren kun je leren'. Toen ik met Kim aan de slag ging, leerde ik hoe ik de interactie in mijn FB-groep kan verhogen en hoe ik vanuit verbinding kan verkopen door het resultaat los te laten. Door de directe benadering, het enthousiasme en de onuitputtelijke ideeënstroom van Kim, word je ook echt aangezet tot actie. Wat ertoe geleid heeft dat mijn workshop (bijna) uitverkocht is."

Janet Weijman, kledingcoach

Coaching bij Kim is een absolute aanrader!

Nooit eerder verdiende ik een investering zo snel dubbel en dwars terug.

Kim hielp me met een concreet lanceringsplan voor de MasterMindgroepen die ik wilde starten. In plaats van 2 groepen die ik hoopte vol te krijgen, werden het er 3!

Verkopen vanuit verbinding, dat is wat ik van Kim heb geleerd. Supertof!

.

Janneke van Oorsouw, ondernemerscoach

Ik kan het iedereen aanraden! Ik heb ontzettend veel van Kim geleerd en ik krijg er steeds meer vertrouwen in.

Wat me aanspreekt zijn de praktische handvatten die erin zitten en de samenwerking met de deelnemers is heel waardevol. Het is een grote stok achter de deur.

 

Kim barst van de goede ideeën. Ik ben verbaasd hoe ze alles uit haar mouw schudt. Dat is een grote meerwaarde! Daarnaast heb ik al best wat klanten uit de groep, dus ook dat werkt. Oftewel, een aanrader als je ervoor wilt gaan!

 

.

Els van Dongen, persoonlijke groeicoach

Twee jaar lang heb ik geprobeerd om zelf klanten te krijgen voor mijn onlineprogramma’s vanuit mijn Facebookgroep…

Af en toe verkocht ik een training, maar daar kon ik mijn bankrekening niet mee vullen, laat staan van leven.

 

Twee weken geleden is mijn traject met Kim gestart en ik krijg kippenvel als ik bedenk wat er sindsdien is gebeurd. Kim had een topplan en heeft me aan de hand meegenomen om dat te lanceren.

 

Gisteren was de einddatum van de lancering en exact twee weken na de start heb ik gewoon 40 nieuwe klanten.

 

Je kunt je voorstellen hoe blij ik ben. We hebben een traject van een halfjaar en dit is nog maar het begin.

.

Astrid Tees, lifecoach

{

"Ik ben wat huiverig voor businescoaches en gedoe, omdat we een fysieke winkel hebben, waarbij we een oprechte verbinding hebben met onze klanten. Toch: hoe meer ik de lessen van Kim toepas, hoe meer ik erachter kom dat wat Kim je leert ook echt werkt. Dankjewel, Kim."

Hilde Bolks, LiAtelier

Wil je graag meer klanten? En ben je bereid om ECHT door te pakken?

Ik wilde graag een bloeiende community die vol interactie draait. Met Kims hulp is dat gelukt!

Merijntje Betzema, #communitybouwer

Ik ben heel enthousiast over deze training en blij dat ik nu een fijne basis heb voor mijn community.

Saskia Vandenbroeck, #communitybouwer

Ik heb nu een duidelijk, concreet plan hoe ik mijn boeken en coaching in de markt wil zetten.

Marleen Hartog, 1-op-1 VIP-klant

Kims bruisende energie zorgde voor #actieindetaxi in mijn community!

Hilly Loerts, #communitybouwer

Dit kan mijn coaching jou opleveren:

Vele ondernemers gingen je voor

Wil je graag meer klanten? En ben je bereid om ECHT door te pakken?