Ik geloof dat het kan!

Dat het nooit te laat is om voor jezelf te kiezen. Lukt het niet vandaag, dan lukt het morgen. Er is dan ook niets dat ik liever doe dan jou leren hoe je jouw bedrijf online zichtbaar maakt, op een manier die helemaal bij jou past.

Jaren terug deed ik echter totaal iets anders. Totdat ik besloot om mijn hart te gaan volgen.

Laten we teruggaan in de tijd. Op mijn negentiende studeerde ik af als activiteitenbegeleider. Heerlijk vond ik het om mensen met niet-aangeboren hersenletsel een zinvolle en fijne dagbesteding te geven. Op een dag gebeurde er echter iets bijzonders. Een cliënt vertelde mij geëmotioneerd dat haar man was overleden door een tragisch ongeval. Of ik bij de begrafenis wilde zijn. “Natuurlijk!” riep ik. Helaas kreeg ik later te horen dat dit niet mocht vanwege mijn functie. Verbaasd staarde ik voor me uit.

“Wanneer mag ik dat dan wel?  vroeg ik. “Als je een persoonlijk begeleider bent en dat kun je alleen worden met een HBO-diploma.” Dat hebben ze geweten.

Dezelfde dag besloot ik nog om door te studeren tot maatschappelijk werkster.

In drie jaar haalde ik mijn diploma. Precies in de crisis studeerde ik af met een specialisatie in belevingsgerichte zorg om uiteindelijk de rechterhand te worden van mijn laatste werkgever.

Heerlijk vond ik het om de belangen van mijn cliënten te behartigen. Ik zocht de medewerker uit bij de cliënt zoals het in mijn ogen hoorde.

Na maandenlang 24/7 bereikbaar te zijn voor zowel team als cliënt trok mijn lichaam de stekker eruit. Ik kon niet meer. Ik was volledig opgebrand. Mijn ambitie en drive om de beste zorg te leveren die iemand maar kon krijgen had mijn lichaam tot het uiterste gedreven. Ondanks dat ik enorm veel plezier had in de begeleiding van mijn cliënten werden de randtaken, en met name de druk eromheen, mij simpelweg te veel.

Ik was op. Vel over been en te uitgeput om alleen al aan werk te denken. De burn-out nam als een tornado mijn leven over en verwoestte alles wat ik had.

Bij toeval begon ik met bloggen. Op uren dat het goed ging, struinde ik graag kringloopwinkels af op zoek naar unieke, vintage kleding en ik kreeg vaak de vraag waar ik die leuke dingen toch scoorde. Mijn vintageblog was geboren. Al snel groeide deze site uit tot een van de grootste vintagesites van Nederland.

Het was een perfecte afleiding in de zwaarste tijd van mijn leven. Mijn blog gaf mij houvast, een dagritme, zelfvertrouwen en inzicht.

Ik vond het fascinerend om te zien waar alle mensen vandaan kwamen. Hoe kwam het toch dat ze mij hadden gevonden? Ik begon het gedrag van lezers te analyseren. Verdiepte mij in SEO, Facebook en andere media. Ik ontdekte hoe ik in korte tijd mijn naam en community had opgebouwd en begon met experimenteren.

In 2015 startte ik mijn eigen bedrijf.  Door mijn blog had ik veel geleerd over minimalisme en ik ontdekte hoeveel rust bewuster leven mij gaf. Mijn inspiratie en boodschap wilde ik graag met anderen delen.

Binnen een half jaar had ik een community opgebouwd met bewuste Groningers. Mijn site AlleenPuur had meer dan 10.000 bezoekers per maand. De site groeide hard maar mijn liefde voor coaching schreeuwde harder.

En toen kreeg ik de vraag of ik anderen wilde gaan helpen.

Ik twijfelde. Kon ik het nog wel? Voorzichtig begon ik mensen te helpen. Totdat AlleenPuur werd gehackt. Terwijl iedereen in shock was voelde ik vanuit mijn tenen dat dit het teken was.

Ik heb het gedaan. Na jarenlang de rechterhand zijn geweest van diverse werkgevers kies ik nu voor mezelf.

Van maatschappelijk werker voor consumenten ben ik nu coach geworden voor ondernemers. Nog steeds help ik mensen om vol in verbinding te gaan. Met zichzelf en met de ander. Om belevingsgericht te gaan werken, te handelen op een manier die aansluit bij hun eigen ethiek.

Ik geloof dat we als mens enorm veerkrachtig zijn. Ik zat tijdens mijn burn-out ver onder de grond. De situatie voelde uitzichtloos. Alsof ik nooit beter zou worden. Van binnen voelde ik echter nog steeds de drive. Ik wilde doorgaan. En na vier jaar kan ik zeggen: ik ben terug. Krachtiger dan ooit tevoren!

Ik durf nu het podium te pakken. Vol voor mezelf te kiezen.

Te werken vanuit mijn intuïtie waardoor ik mensen aantrek die precies bij mij passen. Mensen die ik graag help om hun dromen waar te maken.

En dit alles doe ik vanuit Engeland waar ik woon met de liefde van mijn leven.

Samen zijn we regelmatig op reis. Zo gingen we in 2017 naar Amerika, IJsland en Griekenland en staat de volgende trip alweer voor de deur.

Ik geloof dat je het kan.

Dat je met jouw passie enorm veel mensen kunt helpen.

Ik breng je vol in verbinding. 

Met jezelf

en met jouw ideale klant.

Social media is meer dan alleen statistieken en slimme strategieën. Het gaat om verbintenis. Durf te laten zien waar het écht om gaat.

Pssst… loop jij vast met jouw bedrijf en zou je graag eens met mij willen sparren? Vraag dan hier een gesprek aan.