Weet je wat ik zo cru vind aan verkopen? Dat juist de mensen die retegoed zijn in hun vak vaak net niet genoeg verdienen om echt lekker te leven.

Ik zie het zo vaak: healers die vanuit magie oude wonden kunnen helen, maar een bijbaan moeten hebben in de zorg. Businesscoaches die megaveel talent hebben, maar zich online groter voor moeten doen dan ze zijn. Ze vechten allemaal zo hard, maar toch stroomt het niet.

In de tussentijd groeien concullega’s als kool. Zelfs degenen die amper ervaring hebben en waarvan je weet dat hun kwaliteit echt niet zo goed is als die van jou…

Dat ken toch nait?

Hoezo komen ze niet bij jou?

Wat is de reden waarom je te weinig verkoopt?

Laten we het daar eens over hebben…

Zorg dat je aanbod naadloos aansluit op wat mensen NU willen

Wat ik bij veel ondernemers zie, is dat hun aanbod niet goed aansluit op wat mensen willen. Dat is enorm zonde. Er is namelijk een hele simpele manier om erachter te komen wat je mensen nodig hebben: ga met ze in gesprek!

Als jij precies weet wie je mensen zijn en waar ze tegenaanlopen, en zij op hun beurt weten dat jij dé persoon bent die ze daarbij kan helpen, is jouw aanbod altijd een succes.

Ga voor een krachtige fanbase

99% van de mensen die het op dit moment goed doen, hebben een fanbase. Ze zijn heel goed in what you see is what you get. Hun volgers weten wat ze van hen kunnen verwachten en daarom blijft het doorlopen.

Als jij op langere termijn echt die relatie wilt opbouwen met jouw mensen, en wilt dat ze bij jou komen – niet omdat jij een toffe deal hebt, maar omdat ze voelen dat JIJ het voor hen bent – dan is het tijd om nu op te gaan staan en ze te ontmoeten.

Onderzoek welke kansen er nu voor je liggen

De wereld is aan het veranderen. Mensen zoeken nu online nog meer verbinding met elkaar. Ze zoeken een community, gelijkgestemden. Er zijn online nu enorm veel kansen, als je erop durft in te springen.

Een van de dingen die ik altijd met mensen doe wanneer ik ze help met hun lanceringen, is onderzoek. We zorgen er altijd voor dat de community rete-actief is en dat we exact weten wat mensen nu willen kopen. Vanuit daar doen we het aanbod en de lancering. Op deze manier help ik mijn 1-op-1-klanten tienduizenden euro’s om te zetten. Zonder ingewikkelde funnels of peperdure advertenties. Puur door verbinding te maken en de juiste stappen te zetten.

Weet welke stappen je moet zetten

Als jij straks in jouw Facebookgroep wilt gaan verkopen, is het belangrijk dat je je nu al gaat voorbereiden op die sale. Het hoeft echt geen 3 of 4 maanden te duren voordat je je aanbod kunt doen. Waar het om gaat, is dat je weet welke stappen je moet zetten. Hoe je je basis op orde krijgt. Soms kan dat zelfs al binnen een week.

Als je weet welke dingen je vooraf moet doen en waarnaar je moet kijken, kun je dat keer op keer toepassen. Het wordt dan een kwestie van strategie en intuïtie, waarmee je echt vanuit verbinding klanten kunt aantrekken. Zodat ook jij verdient wat je waard bent!

Ben jij klaar om te doen wat je moet doen?

Ben je klaar voor verandering? Doe GRATIS mee met de 3-daagse challenge “Kickstart jouw SALES” en ontdek wat mensen NU van jou willen kopen! We starten vandaag!

Ben jij klaar om dit patroon te doorbreken?

Je hart te volgen?

Op te staan voor jouw mensen?

Speciaal voor iedereen die een Facebookgroep heeft of er een wil starten, de komende maanden heel graag haar aanbod wil verkopen en verkopen superlastig vindt, organiseer ik dinsdag 26 mei t/m donderdag 28 mei de GRATIS challenge “Kickstart jouw SALES”!

Tijdens deze challenge ontdek je:

Hoe je onderzoekt wat mensen NU van jou willen kopen.
Hoe je omgaat met blokkades omdat je nu niet durft te verkopen.

3 dagen lang ga ik je inspireren om vol voor je droom te gaan.

We starten vandaag om 20.15 uur. Je ontvangt concrete tips en opdrachten zodat je direct in beweging komt. Op dag 3 ontdek je tot slot wat er nodig is om structureel klanten te krijgen.

You know me: het word geen flufpuff. Je krijgt concrete tips waar je meteen iets mee kunt en ik neem zelfs alle video’s op zodat je het tot 2 juni kunt terugkijken.

Wat kost dat? NIKS. Nada. Noppes.

Cadeautje van mij voor jou!

Het enige wat je hoeft te doen is lid worden van de Facebookgroep Kickstart jouw SALES challenge en opdagen.

Klaar voor een flinke dosis #actieindetaxi en een peper in je reet? 😉

Pak de regie weer terug.

Ik ontmoet je graag.

Ja! Ik ben er klaar voor om meer te gaan verdienen!

Ook interessant: