Kickstartweek start jouw eigen Facebookgroep
Onlinetraining

Herken je dat… 

N

Je wilt al een hele tijd een Facebookgroep starten, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen.

N

Daarnaast vind je het enorm lastig om een naam te kiezen voor jouw groep.

N

Raak jij overspoeld door gedachtes en twijfels en wil je toch echt wel een keer gaan beginnen?

Stop met twijfelen, kom in actie! Hoe zou het voor je zijn als het je niet meer alleen hoeft uit te zoeken? Dat je ontdekt hoe je een retegoede naam kiest voor jouw groep, die perfect past bij jouw doelgroep en ook nog eens goed gevonden wordt in de zoekresultaten? Dat je eindelijk een eigen Facebookgroep hebt? En dat alles in 1 week? Yes, je leest het goed. Ben jij klaar om echt in actie te komen? Let’s goooo!

Hoe ziet de kickstarttraining eruit?

Les 1: Leg de fundering van jouw community

Yes, laten we direct goed beginnen! Niks is zo belangrijk als het specificeren van jouw doelgroep. Voor wie is jouw Facebookgroep en voor wie niet? In les 1 leer je om krachtige keuzes te maken, zodat je geen gezellige praatclub start, maar jouw community echt een cruciaal onderdeel wordt van jouw business.

Les 2: Kies een retegoede naam
.

Tijd om een naam te kiezen voor jouw club! In les 2 ontdek je waar een retegoede naam aan voldoet, leer je hoe je ervoor zorgt dat Facebook jouw groep gaat promoten en kies je een naam uit die enorm goed wordt weergegeven in het algoritme.

Les 3: Bouw jouw Facebookgroep

.

Heel veel ondernemers denken dat een Facebookgroep aanmaken een kwestie van klikken op een paar knoppen is, maar niks is minder waar. Het is namelijk enorm belangrijk dat je niet alleen een goede naam hebt, maar ook de juiste onderdelen invult.

Ontdek op welke knoppen je wel en vooral niet moet drukken, waar een retegoede Facebookomslag aan voldoet en hoe je een professionele groep aanmaakt.

Les 4: Lanceer jouw groep!

.

Whoehoe, het is tijd voor het leukste deel! Het is tijd om jouw groep te lanceren.

Je ontdekt hoe je zo snel mogelijk de eerste 100 leden in jouw groep krijgt en wat ervoor nodig is om klanten te werven uit jouw groep.

Meer dan 100+ ondernemers gingen je voor

{

"Afgelopen week heb ik deelgenomen aan de kickstartweek van Kim! Haar enthousiasme is aanstekelijk! De positieve vibes kwamen via mijn scherm zo mijn kantoor binnen gevlogen. Ze heeft me met al haar kennis en ervaring onwijs geholpen met het opstarten van een goede community op FB. Een powervrouw, met kennis van zaken: absolute aanrader !! Dank je wel, Kim!

Janneke van Oorsouw, Ondernemerscoach voor coaches, therapeuten en lichaamswekers.

Doe mee aan de kickstartweek!

Zondag 12 t/m zaterdag 18 januari 2020

 €97,-

N

Leer het geheim van succesvolle Facebookgroepen

N

Bedenk een retegoede naam voor jouw groep

N

Maak & lanceer in 4 stappen jouw eigen Facebookgroep!

FAQ

Wanneer start de Kickstartweek?

Op zondag 12 januari 2020.

Tot wanneer kan ik de video's terugkijken?

Je hebt 2 weken de tijd om alle video’s terug te bekijken. Uit ervaring weet ik dat als je het dan niet doet het nooit gebeurt. Dus kom in actie!

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan deze onlinetraining/challenge?

De training bestaat uit 4 lessen. Ik ben ervan overtuigd dat je in maximaal 4 -6 uur je eigen groep in orde kunt maken. Mits je natuurlijk meedoet aan deze challenge en besluit om niet zelf urenlang aan te gaan rommelen.

Kim Buining LLC

Gevestigd en ingeschreven in Norman, Oklahoma

Adres: 2005 Barrington Drive, 73071 Norman, USA

Mail: info@kimbuining.com

Word gratis lid van
mijn Facebookgroep