‘Ben ik wel goed genoeg? Wat als er niemand mijn programma koopt?’

Herken je dat: die twijfels die ervoor zorgen dat je iets niet meer gaat doen? Een van de uitdagingen als ondernemer is om met belemmerende overtuigingen om te gaan. Omdat ik weet hoe lastig dit kan zijn, vroeg ik leefstijlcoach Els van Dongen om haar tips te delen.

Verdubbel de interactie in jouw Facebookgroep met deze 20 contenttips!

Meld je aan voor de kickstartweek en lanceer in 5 dagen jouw eigen Facebookgroep!

Na het volgen van deze training heb jij een eigen Facebookgroep die perfect past bij jou en jouw bedrijf 🙂

Lees meer over de kickstartweek

Welkom bij Kim onderneemt!

Ik ben Kim Buining (30) en samen met mijn man ben ik net verhuisd van Engeland naar Oklahoma. Dit betekent dat ik compleet weer opnieuw moet beginnen met het opbouwen van mijn (sociale) leven hier.

In het dagelijks leven help ik ondernemers om klanten te werven uit hun Facebookgroep. Samen met mijn team beheer ik daarnaast community’s voor andere ondernemers.

In mijn video’s deel ik mijn ervaringen met het leven in Amerika, de inzichten die ik op doe en social media hacks. Ik geniet enorm van het lezen van businessboeken en deel graag mijn kennis met anderen.


Heb je een vraag of wil je graag meer tips?
Mail gerust naar info@kimbuining.com Ik help je graag!

Psst.. ben jij ondernemer? Join the community!