Je wilt graag vanuit liefde en verbinding je bedrijf laten groeien, maar is daar strategie voor nodig of kan het ook op een andere manier?

Heb je strategie nodig voor groei?

Onlangs had ik een mastermind met een groepje community leaders. We sparden hoe ze hun bedrijf kunnen laten groeien.

Hieruit kwam iets naar voren dat ik ook graag met jou deel. Want hoe laat je je community en je bedrijf nou vanuit liefde en verbinding groeien? Is daar strategie voor nodig of kan dat ook op een andere manier?

Verkopen door een bijzondere connectie

Veel mensen denken dat je alleen vanuit strategie kunt werken en vanuit wilskracht moet doorbeuken. Maar de meest succesvolle ondernemers verkopen vaak zo goed omdat ze iets anders doen: ze hebben een heel bijzondere connectie.

Ik durf te wedden dat jij die connectie ook hebt. Dat jij je bedrijf begonnen bent omdat je voelde dat er méér in zat. Ik zal een geheim verklappen: achter zo’n enorme why zitten geweldige vibes. Die energie vóél je gewoon! En dát is wat verkoopt.

Zorg dat je energie matcht

Toen ik 6 jaar geleden mijn bedrijf startte, hielp ik mensen met social media. Veel mensen kregen daardoor meteen succes, maar ondertussen waren er ook mensen die niet meteen klanten kregen. Grappig genoeg waren dit vaak de mensen die van tevoren al exact wisten hoe het werkte.

Hoe dit kwam? Hun energie matchte niet.

Hoe goed je strategie ook is, op strategie alleen krijg je nooit een succesvol bedrijf. Of je krijgt het en je bent niet gelukkig. Dit is de reden waarom zoveel miljonairs ongelukkig zijn en ook zo ontzettend veel ondernemers die ik spreek niet happy zijn met hun bedrijf: er is geen verbinding.

Je bedrijf vanuit liefde en verbinding laten groeien – zonder trucjes

Maar Kim, heb ik dan helemaal geen strategie nodig als ik mijn bedrijf wil laten groeien?

Zeker wel. Maar zorg ervoor dat je strategie en intuïtie laat samenkomen. En ja, dat kun je gewoon leren!

Ik ben er echt van overtuigd dat je je bedrijf vanuit vanuit liefde en verbinding kunt laten groeien en zonder trucjes een actieve community kunt krijgen die keer op keer voor jou kiest.

Wil jij leren hoe je jouw community laat groeien vanuit intuïtie, verbinding én strategie? Volg dan mijn online training Verdubbel de interactie in je Facebookgroep. Voor nog geen 3 tientjes ontdek je hoe je jouw Facebookgroep MEGA actief krijgt!

Want, ja, er zijn genoeg slinkse groeistrategieën te bedenken. Laatst hoorde ik deze nog: ‘Je moet al mijn notificaties liken, want anders krijg je mijn berichten niet te zien.’

OK, natuurlijk helpt dat, maar dat is puur een trucje. Iets wat mensen doen om hun volgers bang te maken en ervoor te zorgen dat ze gaan reageren. Er zijn echt zoveel mooiere, eerlijkere en liefdevollere manieren om interactie te krijgen.

Want je wilt natuurlijk dat mensen gaan reageren omdat ze dat zelf willen.

Omdat het goed voor ze voelt en ze echt in je Facebookgroep willen zijn.

Omdat ze jou als expert zien en straks ook van jou gaan kopen.

En dat jij met je community niet alleen mensen helpt, maar natuurlijk ook gewoon geld gaat verdienen. Zodat jij je beste leven kunt gaan leiden en een nog groter verschil kunt maken. Want daar gaat het om!

Binnenkort geef ik een webinar over hoe ik vanuit de bijstand naar een winstgevend bedrijf met een omzet van 250K ging. Wil je zeker zijn dat je het niet mist? Word dan lid van mijn gratis Facebookgroep Ambitieuze coaches, want hier deel ik de komende dagen meer info!

Heb je strategie nodig als je je Facebookgroep wilt laten groeien Kim Buining Community Club Community Leaders winstgevende Facebookgroepen bedrijf laten groeien

Volg mijn webinar Start jouw Facebookgroep en verkoop vanuit verbinding!

Ben jij al een paar jaar coach maar lukt het je maar niet om klanten te krijgen?

Start een Facebookgroep en verkoop vanuit verbinding!

In dit webinar leer je:

  • Waarom elke succesvolle coach een community (op Facebook) heeft
  • Hoe je in 4 praktische stappen jouw Facebookgroep aanmaakt
  • Hoe je ervoor zorgt dat je de juiste mensen aantrekt voor jouw groep zodat je continu gesprekken krijgt met jouw ideale klant.

Wees niet bang: dit wordt geen webinar van 3 uur waarin je alleen maar inspiratie krijgt. We gaan direct aan de slag.

JA! Ik wil deze kennis!

Foto’s: [Kimberly D] Photography