Yasss, ik wil erbij!! 

Schrijf je snel in dan stuur ik je een pb op Facebook met meer informatie <3

De Community Club is het enige membership in Nederland waarin je leert hoe je vol vanuit verbinding een winstgevende community bouwt.

‘Zo gaaf als je je omzet kan verdubbelen ☺️!

Dat is wat ik afgelopen juni gerealiseerd had – gewoon ruim het dubbele van wat ik in januari verdiende.

Van net aan mijn hoofd boven water kunnen houden naar zelf de hypotheek kunnen betalen.

En vervolgens een succesvolle lancering van mijn driemaands moneymindsetprogramma met maar liefst vijftien deelnemers.

Terwijl dit de eerste keer was dat ik zoiets deed. Dat zorgde ervoor dat ik op vakantie kon en een nieuwe laptop kon kopen.

Ik had dit niet gekund zonder de kennis en #actieindetaxi-mentaliteit van Kim Buining. Nogmaals dank daarvoor, Kim!’

Monique van Roekel

{

'Kim is echt een topper in haar vak! Zij weet exact hoe je verbinding kan krijgen met je doelgroep. Na het lezen van haar boek was ik helemaal fan en ben ik in haar Community Club gestapt. Inmiddels heb ik al meerdere klanten uit mijn Facebookgroep gehaald. Op een hele fijne oprechte manier waardoor verkopen echt een feestje wordt! Kim is enthousiast, eerlijk en zegt waar het op staat. Haar bruisende energie is aanstekelijk. Ze geeft heel veel waarde weg en helpt je graag.'

Carolien Vennema 

‘De Community Club kwam precies op het juiste moment voor mij. Ik hoefde er dan ook geen seconde over na te denken. Sterker nog, ik vroeg ook gelijk een vip-traject bij haar aan!

Want Kim heeft een heel fijne energie, is duidelijk en eerlijk en weet precies waar ze het over heeft. Ze is een echte expert!
 
De Community Club is zo waardevol!
 
Kim geeft keer op keer waardevolle tips en tools die je direct kunt inzetten in je eigen groep, zodat je leden makkelijk ja zeggen tegen je aanbod.
Nicoline Valkenburgh

‘Ik ben al tien jaar ondernemer en laatste drie jaar heb ik veel tijd en geld gespendeerd aan salestrainingen, copymarketing en funneltrainingen.

Heel interessant, maar de meeste funnel- en marketingtrainingen zijn superuitgebreid en daardoor maakte ik het mezelf veel te ingewikkeld.

Hierdoor verloor ik te veel tijd en voelde ik vaak frustratie over al dat funnelgedoe.

Kim laat zien hoe je sales simpel en fun maakt en haar energie moedigt je aan om het gewoon op je eigen manier te doen.

Je leert hoe je verkoopt vanuit verbinding en authenticiteit, zonder ingewikkeld gedoe.

En dat vind je weinig in de marketingwereld.

Ze over delivered in haar Community Club en heeft een oprechte passie om jou en jouw bedrijf verder te helpen.

Haar no-nonsense-energie en oprechtheid zijn aanstekelijk en verfrissend in ondernemersland.

En Kim is een copygenie! Als er iets is wat je nodig hebt als ondernemer, is het hoe je jouw producten etc. moet verkopen.

Kim is een soort copy- en salesorakel. De Community Club is een no brainer als je wilt groeien met je bedrijf zonder jezelf te verliezen.’

Mariella Serra

‘Kim geeft concrete opdrachten die je gemakkelijk kunt uitvoeren. En ze houdt je in actie door haar hoge energie en aanmoediging. De trainingen laten je echt in de spiegel kijken en stilstaan bij je eigen proces, waardoor je stap voor stap kunt groeien.

En dat kan ook op jouw tempo. Je hoeft zeker niet alles te doen. Daarom is het zo fijn dat je direct voor 1 jaar lid bent.

Maar als je snel wilt groeien, groeien met je groep en er 100% voor wilt gaan, dan biedt dit programma je alles om binnen drie maanden (en soms ook sneller) omzet te creëren vanuit je Facebookgroep.

Niet over twijfelen. Gewoon doen!’ 

Vivian van Bremen

‘Zo blij dat ik ingestapt ben in de Community Club!

De energie van Kim werkt aanstekelijk.

Ik heb inmiddels een leuke groep met lekker veel interactie en ik vind het heerlijk om vanuit de verbinding een relatie op te bouwen.

Ik kijk elke keer uit naar de calls, waar Kim lekker enthousiast is en me goed laat inzien welke stappen ik nu dien te nemen. 😍’ 

Linda Hemmes

‘Wat ik zo gaaf vind, zijn de praktische en duidelijke tips die ik meteen kan inzetten.

Kim doet niet geheimzinnig, is eerlijk en open.

Ik bewonder ook hoe ze alles doet en aanpakt, vol enthousiasme. Ze geeft me vertrouwen om door te gaan, als ik het even niet weet. Samen met de club.’

Marielle Schoenmakers

‘Supertrainingen, superadviezen. Een ontzettend fijne energie.

Ze heeft echt hart voor de zaak. Ze denkt mee en durft ook gewoon eerlijk te zijn. Wat ze deelt is ontzettend waardevol.

De Community Club is een membership waar je echt wat aan hebt.

Behalve de ontzettend waardevolle informatie die Kim deelt, is ook het contact met de andere ondernemers van onschatbare waarde.

Voordat ik lid werd van de Community Club voelde ik me vaak stuurloos, geen idee waar ik mee bezig was of wat ik moest doen. Nu, dankzij de Club, heb ik richting gekregen. Je krijgt duidelijke handvatten en stappen die je moet zetten om verder te komen. Kortom, ontzettend blij met de Community Club!’

Louise Gebhardt

‘Wat leer ik ongelofelijk veel!

Op dit moment ben ik bezig met het inzetten van een negenmaands programma. Het doel is dertig deelnemers en inmiddels zit ik op de twaalf.

Zo bijzonder om te merken dat verkopen en contact met ouders zoveel makkelijker gaat vanuit verbinding.

Hierdoor zelfs een score van 100% aan klanten waarmee ik persoonlijk contact heb gehad. De fanbase is aan het groeien. Echt zo blij mee.’

Laura Goeree