Dit jaar staat vol in het teken van verbinding. Pure, oprechte verbinding waarin je elkaar steunt, verder helpt en motiveert om je dromen waar te gaan maken. Het tijdperk van alles alleen uitzoeken is voorbij. Durf je kwetsbaar op te stellen en ga ervaren wat de kracht is van een supportsysteem die exact dezelfde missie en drive heeft als jij.

Hoe fijn zou het zijn als je niet alles meer zelf zou hoeven uitzoeken?

Als je binnen een uur antwoord krijgt op een vraagstuk waar je anders minstens een week mee zou worstelen?

Als je ontdekt dat je niet de enige bent. Dat je niet dom, gek of ouderwets bent.

Tientallen, wellicht wel honderden mensen lopen tegen dezelfde punten aan.

Samen gaan jullie de strijd aan. De strijd die je intern zal moeten winnen en waar een gepassioneerde ondernemer aan de zijlijn staat om jou een steuntje in de rug te geven.

Wat als jij je nu, vandaag, bij zo’n soort groep kunt inschrijven. Een community die jou begrijpt en steunt in jouw eigen proces? Zou jij er dan niet vol overtuiging voor willen gaan?

Ik had het wel geweten. Net zoals duizenden anderen.

Communities gaan het verschil maken.

De 3 meest inspirerende community’s van 2017

Het afgelopen jaar zag ik meerdere community’s opduiken. Van de Engelstalige groep Girls Love to Travel bijvoorbeeldwaarin jonge vrouwen met een grote liefde voor reizen elkaar steunen in alle uitdagingen die het reizen met zich meebrengt. Van het vriendje dat achterblijft tot aan problemen met financiën. Met veel humor en liefde voor elkaar steunen ze elkaar door dik en dun. Niets is te gek en in vrijwel elk land is er wel een ‘girl’ die tijd heeft voor een drankje.

Hetzelfde geldt voor de groep Ambitieuze meisjes: een online community waarin al duizenden jonge vrouwen hun ambitieuze plannen en strubbelingen met elkaar delen. De groep heeft inmiddels meer dan 29.000 leden en groeit zo razendsnel dat ze ook bij Facebook niet onopgemerkt is gebleven. Onlangs werd oprichtster Lotte Rensen op kantoor uitgenodigd voor een exclusief event. En dat kan ik maar al te goed begrijpen, want hoe inspirerend is het – zelfs voor een groot marketingbedrijf als Facebook – om een woordje te wisselen met deze communitybuilders? Ik zou ook de kans zeker grijpen als ik een aantal vragen kon stellen! (Psst.. Lotte, mocht je dit lezen: ik hoor het graag 🙂  )

Kamp je met financiële zorgen en wil je dit jaar echt meer geld en minder stress ervaren? Dan gaat deze gelijknamige groep je ogen openen. Of je nou 500 euro per maand uitgeeft aan boodschappen voor 2 volwassenen en geen idee hebt hoe je het met minder zou moeten doen tot aan bespaartips voor het verlagen van je energieverbruik. Eigenares Sjoukje prikkelt dagelijks de leden om actief met elkaar mee te denken en is een kei in het aankaarten van gevoelige topics. Haar gelijknamige blog staat inmiddels vol met tips en haar online trainingen zijn erg in trek.

Waarom ik denk dat Sjoukje zo succesvol is? Omdat ze heel laagdrempelig en constant informatie en kennis deelt die haarfijn bij haar doelgroep aansluit. Sjoukje focust echt op verbinding. Dat straalt uit in al haar berichtgeving. Ze weet als geen ander waar haar doelgroep naar zoekt en is daarnaast ook niet te beroerd om vragen te stellen. Ze belooft geen gouden bergen zoals vele experts die je tegenwoordig voorbij ziet komen, maar is juist heel open over haar eigen strubbelingen.

Pure, oprechte verbinding. Daar gaat het allemaal om draaien in 2018. Ook ik heb mijn eigen community waarin ik ondernemers wil helpen om strategisch zichtbaarder te worden en echte verbinding aan te gaan met hun doelgroep. Ik stel prikkelende vragen en deel geregeld live exclusieve tips. Gewoon, omdat het kan. Het afgelopen jaar heb ik al zoveel ondernemers mogen helpen. Er is niets dat ik liever doe.

Dit is hetgeen waar ik voor op aarde ben. Dit is mijn missie. 

Ben jij klaar om dit jaar impact te gaan maken in het leven van duizenden mensen?

Kies jij ook voor pure, oprechte verbinding? Voel jij ook dat het anders kan?

Dan nodig ik je graag uit voor mijn webinar op donderdag 18 januari.  In dit webinar ga ik je vertellen hoe je moeiteloos veel meer mensen kunt gaan bereiken via social media. Hoe je echt verbinding kunt gaan maken met je doelgroep. Puur door jezelf te zijn en naar buiten te gaan treden.

Als maatschappelijk werkster was ik specialist in belevingsgericht werken. Dagelijks was ik betrokken bij mensen en stemde ik steeds mijn aanbod, mijn begeleiding, weer af op de situatie van de ontvanger. Dankzij deze kennis en inzichten bouwde ik in korte tijd mijn eigen community op en haalden mijn klanten in korte tijd enorme resultaten. Hun naamsbekendheid en omzet verdubbelde niet alleen…

Er gebeurde iets wat nog veel waardevoller was.

Ze kregen meer inzicht.

In zichzelf en in hun doelgroep.

Ze werden gevraagd, benaderd, gebeld.

Maar nog veel belangrijker: ze voelden dat hun werk niet zomaar iets was.

Ze maakten impact in het leven van anderen.

En daar, lieve mensen, daar doe ik het voor.

Benieuwd naar mijn verhaal? Ik zie je graag donderdag de 18e. Aanmelden kan via deze link.