Ben jij coach of creatieve ondernemer en heb je moeite om via socialmedia klanten aan te trekken?

Je weet wat je wilt en hebt enorm veel passie voor jouw vak. Offline lukt het je om mensen te bereiken maar online loop je vast.

Je besteed veel tijd aan Facebook, volgt diverse webinars en hebt het gevoel dat het je allemaal niks oplevert.

Verlang jij naar meer klanten maar weet je niet wat je moet doen om je bedrijf onder de aandacht te brengen?

Ik ga je helpen!

Ik ben Kim Buining, online coach en het is mijn missie om andere coaches te helpen om hun bedrijf te laten groeien.

Zelf ben ik echt verzot op socialmedia en vind ik het frustrerend om te zien hoeveel mensen zich laten verleiden door allerlei marketingtrucjes.

Hoe bereik je nou de juiste mensen? Hierbij alvast een gouden tip!

Je hoeft namelijk niet elk sociaal medium in te zetten om zichtbaar te zijn. Het gaat erom dat je het juiste kanaal kiest zodat je verbinding maakt met de mensen die helemaal bij jou passen.

Alles draait om verbinding. Pure, oprechte verbinding tussen jou en jouw volgers. Laat mensen zien waar het echt om gaat!

gabriellepinkster-thewritingdutchwoman-blogadvies.nl

Gabriëlle Pinkster | The Writing Dutchwoman

Wat ben ik blij met Kim!

Ik volgde haar blog al een tijd en nam toen ze met coachen startte meteen contact met haar op.

Kim leerde me dat het allemaal echt niet zo moeilijk hoeft te zijn en gaf me hele praktische, concrete tips waar ik verder mee kon. Haar positieve energie is ontzettend aanstekelijk.

Door Kim durf ik meer, weet ik beter hoe ik mezelf kan laten zien (zowel online als offline) en is mijn omzet gestegen. Ik raad iedere ondernemer aan om met haar aan de slag te gaan. Het helpt echt!”

Hoeveel tijd zou jij besparen als je niet meer 'op hagel schiet' maar exact weet wat je op socialmedia moet delen?

Precies. Je zou veel efficiënter gaan werken!

In mijn coaching ben ik praktisch, to the point en bomvol strategie.

Veel ondernemers die een traject bij mij startten hebben vooraf een hekel aan socialmedia. Geloof mij, na dit traject wil jij niet meer zonder!

Stap voor stap leer ik je hoe je via socialmedia de mensen kan bereiken waar je het liefst mee werkt.

We gaan direct aan de slag.  Maken samen een helder plan zodat je ook na het traject exact weet wat je moet doen om zichtbaar te blijven.

Gedurende het hele traject wordt je 1- op- 1 door mij begeleid. Dit is dus geen online programma die je volgt waarbij je niet de kans hebt om persoonlijke vragen te stellen. Ik werk exclusief 1- op 1.

Waarom? Omdat ik zelf ook alleen maar ga voor het beste. Het liefst wil ik ook advies op maat. Waarom zou ik dat aan mijn klanten dan niet geven?

Na dit traject:

– Treed jij vol vertrouwen naar buiten

– Jij weet welk socialmedia kanaal bij jou past

– Hoe je via socialmedia jouw bedrijf onder de aandacht kan brengen

– Wordt benanderd door jouw ideale klanten

– En verdient meer geld met wat je het allerliefste doet

Ineke Donker | Korau

‘Enkele maanden geleden eindelijk een stap gezet om mijn focus veel meer op mijn bedrijf Korau te gaan richten. Het sudderde teveel rond Korau.

De eerste stap was een workshop van Kim Buining over socialmedia. En direct daarna aan de slag gegaan met een coachingstraject van Kim. Daar zit ik nog in, maar wat ben ik blij dat ik deze stap heb gezet!

Met hulp van Kim is Korau nu waar het om draait, in mijn hoofd en in mijn handelen. Ik maak betere keuzes, plan beter en zie dat Korau groeit. Naast het coachingstraject volg ik ook regelmatig workshops van Kim.

Het is de professionaliteit en het enthousiasme bij alles wat ze doet en het vertrouwen van Kim wat mij enorm veel verder heeft geholpen! Dank je Kim!’

Merijntje Betzema | Confidence in Color

‘Fantastisch hoe je me hebt begeleid in de afgelopen 3 maanden in onze 1- op -1 sessies en nu ook weer met de 4 verbindingsdagen.

Je vlotte manier van informatie delen, de helderheid waarmee je dit omschrijft en de herhaling van stappen zijn voor mij een manier geweest om mijn wensen voor de opzet van mijn 2e bedrijf te verwezenlijken. Het beklijft.

Ik snap nu wat ik waarom doe en hoe ik dit wil uitdragen. Ik heb richting en veel plezier gevonden in zichtbaar worden.’

Hoe gaat het in zijn werk?

In een strategiesessie bespreken we jouw huidige situatie en geef ik direct 2 concrete tips waarmee je jouw doelgroep via socialmedia kunt bereiken.

Klikt het? Dan gaan we samen in een individueel traject aan de slag.

Het traject duurt 3 maanden. Een bewuste keuze omdat ik weet dat er meer bij komt kijken dan alleen het maken van een socialmedia plan. Ik help je om uit je comfort zone te komen, om focus te houden en om de geleerde kennis te implementeren.

Van jouw vraag ik om er ook vol voor te gaan. Het is spannend en eng, dat begrijp ik maar besef ook: alleen jij kan jouw dromen waarmaken!

Let op: Dit traject is alleen voor ondernemers die al minimaal een jaar ondernemen en via socialmedia te weinig klanten aantrekken. Weet jij nog niet of je wilt ondernemen of wil je graag dat iemand anders jouw socialmedia kanalen beheert? Sorry, maar dan is dit traject helaas niet voor jou.

Ben jij klaar om écht te gaan groeien?

Vraag dan nu geheel vrijblijvend een strategiesessie aan. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten. Let’s do this!