Boekbonus
“In 10 stappen naar een winstgevende Facebookgroep!”

 

Woehoe! Welkom bij de boekbonus!

Supertof dat je het boek hebt gekocht en direct aan de slag wilt gaan. Omdat ik het supervet vind dat je direct door wilt pakken, heb ik als bonus een paar video’s uit mijn Community Master programma samengesteld.

Scroll snel naar beneden om het werkboek + de bonusvideo’s en checklist te bekijken.

Ik wens je heel veel succes met het uitvoeren van de opdrachten! Mocht je nog vragen hebben, mail dan gerust (team@kimbuining.com). Ik zie je graag in de Facebookgroep Ambitieuze coaches.

Liefs, Kim

 

Verdubbel de interactie in jouw Facebookgroep

Interactie is enorm belangrijk voor het laten groeien en monetizen van jouw groep!

Maar hoe bedenk je nou berichten waar mensen echt goed op gaan reageren? Girl, I got you covered!  
In mijn checklist geef ik 20 voorbeeldberichten die je direct kunt copy-pasten + uitleg waarom deze berichten zo goed werken.

Analyseer jouw Facebookgroep

Bedenk een ijzersterke weggever en krijg meer gesprekken

BONUS VIDEO:

Zo bedenk je een retegoede naam voor jouw FB groep (opname bootcamp training)

Klaar om jouw groep te laten groeien naar duizenden members?

Volg dan de Community Bootcamp! In slechts 4 super simpele stappen leer je hoe je jouw eigen, winstgevende Facebookgroep start.

Deze training wordt door Kim Buining LLC beschikbaar gesteld als bonus bij haar boek (In 10 stappen naar een winstgevende Facebookgroep). De inhoud van deze training is auteursrechtelijk beschermd en Kim Buining LLC kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gevolgen die ontstaan na uitvoering van een van de opdrachten.

Weet dat het niet is toegestaan om de link naar deze training en/of het wachtwoord te delen met derden, om inhoud van deze training commercieel in te zetten / te verwerken in eigen programma’s noch deze door te sturen naar anderen. Wil je n.a.v. van deze training inhoud inzetten bij klanten?  Mail naar team@kimbuining.com voor de voorwaarden.