Boekbonus
“In 10 stappen naar een winstgevende Facebookgroep!”

 

Woehoe! Welkom bij de boekbonus!

Supertof dat je het boek hebt gekocht en direct aan de slag wilt gaan. Omdat ik het supervet vind dat je direct door wilt pakken, heb ik als bonus een paar video’s uit mijn communitybouwersprogramma beschikbaar gesteld

Scroll snel naar beneden om het werkboek + de bonusvideo’s en checklist te bekijken.

Ik wens je heel veel succes met het uitvoeren van de opdrachten! Mocht je nog vragen hebben, mail dan gerust (team@kimbuining.com). Ik zie je graag in de Facebookgroep Ambitieuze coaches.

Liefs, Kim

 

Verdubbel de interactie in jouw Facebookgroep

Interactie is enorm belangrijk voor het laten groeien en monetizen van jouw groep!

Maar hoe bedenk je nou berichten waar mensen echt goed op gaan reageren? Girl, I got you covered!  
In mijn checklist geef ik 20 voorbeeldberichten die je direct kunt copy-pasten + uitleg waarom deze berichten zo goed werken.

Analyseer jouw Facebookgroep

Tips voor goede CRM systemen

Wellicht is het je opgevallen dat je allerlei vragen kunt stellen als iemand lid wordt van je groep. Na het goedkeuren verdwijnen echter alle antwoorden. Wat nu? Er zijn talloze tools die je hiervoor kunt gebruiken. De meest efficiënte zijn verkrijgbaar vanaf 297 euro. Ze vragen aardig wat technische kennis, maar zorgen er wel voor dat je automatisch alle mailadressen in een formulier krijgt. Nadeel? Deze tools zijn in het Engels én lastig te installeren.

Daarom raad ik je 2 opties aan:

 1. Maak een eigen CRM-systeem.

Dit kan al door simpelweg een Exceldocument aan te maken en daarin alle namen, mailadressen en andere gegevens in te voeren. Nadeel: het is arbeidsintensief en naar mate je groep gaat groeien kost het je te veel tijd.

2. Schrijf je in voor mijn alternatief! 

Medio dit jaar wil ik een eigen automatische tool uitbrengen die alles met één klik op de muis voor jou doet en geen honderden euro’s kost. Om er zeker van te zijn dat deze tool exact is wat jij zoekt, ga ik straks op zoek naar bètatesters. Laat je het weten als jij de tool gratis wilt uitproberen? 

Zo maak je een goede weggever

Ben jij klaar om echt door te pakken en wil jij dit jaar nog minimaal 50k omzetten vanuit jouw Facebookgroep?

Meld je dan nu aan voor mijn gloednieuwe webinar. Dan vertel ik je hoe ik je ga helpen om jouw goal te crushen dit jaar!

Deze training wordt door Kim Buining LLC beschikbaar gesteld als bonus bij haar boek (In 10 stappen naar een winstgevende Facebookgroep). De inhoud van deze training is auteursrechtelijk beschermd en Kim Buining LLC kan niet aansprakelijk gesteld worden voor gevolgen die ontstaan na uitvoering van een van de opdrachten.

Weet dat het niet is toegestaan om de link naar deze training en/of het wachtwoord te delen met derden, om inhoud van deze training commercieel in te zetten / te verwerken in eigen programma’s noch deze door te sturen naar anderen. Wil je n.a.v. van deze training inhoud inzetten bij klanten?  Mail naar team@kimbuining.com voor de voorwaarden.