Facebookgroepen zijn booming en dé manier om in no time programma’s uit te verkopen als je niet blij wordt van dat ingewikkelde funnelgeweld.

Met dit boek helpt Kim Buining, de eerste Nederlandse Facebookcommunity-expert, je om, stap voor stap, jouw eigen groep winstgevend te maken. Ze laat zien hoe je van leden trouwe fans maakt, hoe je zonder salespagina al programma’s kunt verkopen en vertelt hoe je ervoor zorgt dat Facebook GRATIS reclame maakt voor jouw groep. Dit alles doet ze op een nuchtere Groningse manier met een vleugje humor. Marketing hoeft namelijk helemaal niet ingewikkeld te zijn. Kortom, een praktisch DOEboek voor ondernemers die klaar zijn voor #actieindetaxi. Kom maar op met die klanten! 

 

“Kim is the real deal. Met dit boek biedt ze een aantrekkelijk alternatief voor coaches die juist geen ingewikkelde strategieën, funnels of hoge advertentiebudgetten willen inzetten.”

Anne Quaars, businesscoach

{

“Oprechte verbinding, dat is waar onze klanten naar verlangen en wat dit boek samenvat. En dat voel je als je dit boek leest. Hoe maak je die oprechte verbinding online? Kim neemt je aan de hand van de 10 stappen mee op reis en laat je binnen die stappen zelf kiezen wat voor jou als lezer goed en verbindend voelt om zelf toe te gaan passen.”

Hugo Bakker, businesscoach

“De uitnodiging in het eerste hoofdstuk is al een verademing: stop met ingewikkelde funnels!

Kim deelt in dit boek met enthousiasme, inspirerende voorbeelden uit haar eigen ondernemerschap en succesverhalen van andere ondernemers hoe je veel makkelijker klanten vindt door te streven naar het maken van verbinding. Dat is een boodschap in mijn straatje.

Ik weet dat het maken van echte en persoonlijke verbinding in mijn twee bedrijven voor succes gezorgd heeft en ook nu nog elke dag zorgt voor de snelle groei.

Kim schrijft in haar unieke stijl, snel en to-the-point, met af en toe een Grunningse one-liner. De vele voorbeelden maken je eager om meteen met de super praktische opdrachten aan de slag te gaan. Het boek voelt als een werkboek, dat je opdracht na opdracht meeneemt in hoe je door echte verbinding te maken in je Facebookcommunity met veel minder moeite en ingewikkelde strategieën meer klanten kunt vinden. Meteen mee aan de slag gaan, zou ik zeggen!”

Marloes Halmans, businesscoach & eigenaar loopbaancoachingbureau The Happy at Work Agency

{

"Als ik iets van Kim geleerd heb, is het wel hoe belangrijk verbinding is. Het is niet iets dat ze alleen vertelt, maar ook iets waar ze altijd het goede voorbeeld in geeft. Oprechte interesse in haar leden kenmerkt haar Facebookgroepen en je ziet dat het werkt. In haar boek legt Kim helder uit wat je moet doen om succesvol te verkopen op Facebook. En het mooie daarvan is, haar technieken zijn overal toepasbaar. Facebook is een mooi voorbeeld, maar ook op andere sociale media (en in het echte leven) werkt die kracht van verbinding. Ik vind haar boek een enorme aanrader, niet alleen vanwege de praktische toepassing en heldere uitleg, maar ook omdat Kim’s warmte van de bladzijde afspringt. Lezen dus!"

Sjoukje Bakker, blogmentor voor ondernemers die willen bloggen
en bloggers die willen ondernemen