Meer dan 10 slimme tips voor het promoten van jouw blog!

Wekenlang liep je ertegenaan te hikken. Je wilde gaan bloggen maar vond het zo eng. Inmiddels ben je de drempel over en heb je jouw eerste artikel geschreven. Vol trots gooi je het de ether in. Je familie reageert enthousiast en ook een paar ondernemers die je kent geven je een compliment. Verder blijft het echter verdacht stil…

Je besluit nog een blog te gaan schrijven. Dit keer over een veel gestelde vraag van klanten. Hier ga je zeker veel mensen mee helpen. Vol vertrouwen deel je het artikel op jouw zakelijke Facebookpagina.

Een uur later zie je dat je 1 like hebt gekregen. Die is van je moeder.

‘Shit, wat nu?’

Herken jij je in deze situatie en zou je graag willen leren hoe je jouw blog nog meer onder jouw doelgroep kunt promoten?

Dan heb ik goed nieuws!

Vorige week deelde ik in de Facebookcommunity (klik hier om ook gratis lid te worden) handige tips voor het promoten van jouw blog. Deze video werd zo goed ontvangen dat ik besloot om hem ook op YouTube te delen.

Hieronder kun je de video bekijken.

Klik hier om je gratis te abonneren op mijn YouTubekanaal. Je ontvangt dan automatisch een melding wanneer er een nieuwe video beschikbaar is.

Ik ben heel benieuwd welke tip er voor jou uitspringt. Zou je dat hieronder met mij willen delen?

 

Reacties

 1. Mariëlle

  Goeie tips. Herkenbaar dat je doelgroep blijft veranderen. Het belangrijkste is voor mij jezelf de vraag stellen, waar kampt de doelgroep mee en op welke vraag willen zij graag antwoord.

 2. Hoi Mariëlle! Dat is echt zo belangrijk. Ik denk dat je als blogger heel snel de kans hebt dat je meegaat in het aanbod van bedrijven. Dat je op een gegeven moment vooral aan het reviewen bent en publiceert op basis van hetgeen wat je ontvangen hebt. Dit terwijl je vaak ook hele waardevolle tips voor je lezers hebt. Een balans hier tussen zou mooi zijn.

 3. Blog & Beauty

  Fijn artikel, en altijd even interessant. Je blijft mij inspireren. Ik ben ook nog steeds een beetje zoekende naar de juiste balans in mijn blog.

 4. Krystle

  Mooie tips! Durf te geven vind ik een goeie! Thanks voor het delen.

 5. Lodi

  Wat een super tips! Mooi dat je het zo even op een rijtje zet en wat een prettige stem heb je om naar te luisteren.

 6. Melissa

  Blog doe ik grotendeels voor mijzelf. Uitlaatklep, heerlijk kunnen schrijven en als andere het leuk vinden is dat natuurlijk mooi.

  Het ligt er maar net aan wat je belangrijk vind. Nu, 2 jaar later heb ik een redelijke bereik en krijg dan ook leuke reacties van volgers die zich erin terug kunnen vindenn.

 7. Nicole Orriëns

  Het is inderdaad wel zo leuk als je bezoekers op je blog krijgt en mensen reageren. Anders kan bloggen een beetje voelen als tennissen in je uppie. Er komt zo weinig terug!

 8. Jamey

  Wat een fijne tips! Thanks zeg! Hier kan ik wel wat mee!

 9. MamaPlaneet

  Durf te geven. Ik vind dat wel een hele mooie. Mijzelf blootgeven daarentegen vind ik vaak wel heel lastig. Goeie tips. Ik vind inmiddels ook lid van de groep 🙂

 10. Lien

  Heel interessant! Het is altijd even zoeken wat de noden van je publiek zijn.

Laat een bericht achter