Pre-order mijn boek: In 10 stappen naar een winstgevende Facebookgroep!

Hoe komt het dat sommige mensen moeiteloos hun programma’s uitverkopen en jij alleen maar krekels hoort?

Wat doen zij anders?

Wat mist er in jouw communicatie en hoe zorg je ervoor dat jij voortaan ook lekker verdient, zonder dat je uren bezig bent met ingewikkelde funnels?

In mijn boek In 10 stappen naar een winstgevende Facebookgroep leer je hoe je in no time klanten werft uit jouw Facebookgroep. Zonder ads en funnelgedoe.

Ontdek:

  • Waarom ik geloof dat je niet uren per dag online hoeft te zijn om klanten te werven. Sterker nog, je hoeft niet eens alle socialmediakanalen in te zetten. Less is more!
  • Hoe het komt dat 9 op de 10 coaches geen klanten krijgen uit hun Facebookgroep.
  • Hoe jij voorkomt dat je dezelfde fout(en) maakt.
  • Hoe Astrid binnen 10 dagen maar liefst 40 nieuwe klanten kreeg nadat ze met mij ging werken.
  • Waarom je niet hoeft te wachten tot je duizend leden hebt voordat je iets kunt verkopen.
  • Hoe je vol vanuit verbinding klanten werft. Zonder duizenden euro’s aan ingewikkelde funnels, advertenties en dingen die niet bij jou passen.
  • Hoe je ervoor zorgt dat Facebook GRATIS jouw groep promoot zodat je continu nieuwe leden werft.
  • Hoe ik 12.000 euro omzette tijdens mijn eerste lancering en hoe jij hetzelfde doet!

Dit boek is perfect voor jou als jij voelt dat je het anders wilt doen. Dwars van de norm en al het pusherige marketinggedoe.

Jij wilt groeien op een manier die bij jou past en bent op zoek naar concrete tips die je direct kunt toepassen.

Maak gebruik van de pre-order deal

en krijg een training cadeau!

√ Boek (t.w.v. 17,50 euro)

√ Training “Kickstart jouw Facebookgroep” (t.w.v. 97 euro)

√ Gratis verzending (t.w.v. 1,95 euro)

116,45 euro

Nu in de pre-order deal voor slechts 27 euro

‘De uitnodiging in het eerste hoofdstuk is al een verademing: stop met ingewikkelde funnels!

Kim deelt in dit boek met enthousiasme, inspirerende voorbeelden uit haar eigen ondernemerschap en succes stories van andere ondernemers hoe je veel makkelijker klanten vindt door te streven naar het maken van verbinding. Dat is een boodschap in mijn straatje.

Ik weet dat het maken van echte en persoonlijke verbinding in mijn  twee bedrijven voor succes gezorgd heeft en ook nu nog elke dag zorgt voor de snelle groei.

Kim schrijft in haar unieke stijl, snel en to-the-point, met af en toe een Grunningse one-liner. De vele voorbeelden maken je eager om meteen met de super praktische opdrachten aan de slag te gaan. Het boek voelt als een werkboek, dat je opdracht na opdracht meeneemt in hoe je door echte verbinding te maken in je community met veel minder moeite en ingewikkelde strategieën meer klanten kunt vinden. Meteen mee aan de slag gaan zou ik zeggen!’

Marloes Halmans –  Businesscoach en eigenaar loopbaancoachingbureau The Happy at Work Agency.

“Kim is the real deal. Met dit boek biedt ze een aantrekkelijk alternatief voor coaches die juist geen ingewikkelde strategieën, funnels of hoge advertentiebudgetten willen inzetten.

In plaats daarvan geeft ze een praktische aanpak voor coaches die vanuit oprechte betrokkenheid klanten willen werven – zonder zich ooit nog een foute verkoper te voelen. Haar klanten bewezen al.

Een aanrader!”

Anne Quaars – marketingstrateeg & ondernemerscoach

‘Als ik iets van Kim geleerd heb, is het wel hoe belangrijk verbinding is. Het is niet iets dat ze alleen vertelt, maar ook iets waar ze altijd het goede voorbeeld in geeft. Oprechte interesse in haar leden kenmerkt haar Facebook-groepen en je ziet dat het werkt.

In haar boek legt Kim helder uit wat je moet doen om succesvol te verkopen op Facebook. En het mooie daarvan is, haar technieken zijn overal toepasbaar. Facebook is een mooi voorbeeld, maar ook op andere sociale media (en in het echte leven) werkt die kracht van verbinding. Ik vind haar boek een enorme aanrader, niet alleen vanwege de praktische toepassing en heldere uitleg, maar ook omdat Kim’s warmte van de bladzijde afspringt. Lezen dus!’’

Sjoukje Bakker – blogmentor voor ondernemers die willen bloggen en bloggers die willen ondernemen

“Oprechte verbinding, dat is waar onze klanten naar verlangen en vat dit boek samen. En dat voel je als je dit boek leest.

Hoe maak je die oprechte verbinding online?

Kim neemt je aan de hand van de 10 stappen mee op reis en laat je binnen die stappen zelf kiezen wat voor mij als lezer goed en verbindend voelt om zelf toe te gaan passen.”

Hugo Bakker- Businesscoach